Dit is HeadFirst

HeadFirst verbindt sinds 1995 ICT consultants, opdrachtgevers en leveranciers van IT consultants met mekaar. Zelfstandige IT consultants en leveranciers van professionals bieden hun expertise via ons aan bij opdrachtgevers. En opdrachtgevers huren experts in uit een onafhankelijke kennisnetwerk via Headfirst. Ons uitgangspunt: de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment en voor de de juiste termijn.

Alle zorg uit handen

In de 20 jaar dat we bestaan, hebben we veel ervaring opgedaan met risico’s met betrekking tot externe inhuur, bijbehorende wet- en regelgeving en administratie. Zo zorgen we ervoor dat alles perfect geregeld wordt: van verzekeringen tot contracten en de administratieve afhandeling.

HeadFirst Select

We kijken altijd vooruit, om onze dienstverlening te blijven vernieuwen. In 2011 introduceerden we HeadFirst Select: de eerste online marktplek voor tijdelijke capaciteit. Hiermee bieden we zelfstandige ICT consultants, opdrachtgevers en leveranciers van ICT consultants de mogelijkheid om elkaar rechtstreeks te vinden, zonder tussenkomst van een bemiddelaar. Snel en efficiënt. We verzorgen uiteraard ook alle administratieve rompslomp met betrekking tot de gemaakte match.

Onze missie

Over kennisbemiddeling kan je snel en flitsend doen. Bij HeadFirst doen we dat liever niet. We geloven dat zelfstandige ICT consultants, opdrachtgevers en leveranciers van ICT consultants pas écht kunnen excelleren als je hun kunde en behoeften met zorg bij elkaar brengt.

HeadFirst wil de meest waardevolle kennisbemiddelaar zijn. We luisteren beter, denken verder en investeren meer in professionals. Zo komen we met oplossingen die écht werken.

Onze vissie

De arbeidsmarkt wordt flexibeler, het aantal ICT consultants blijft groeien. Een baan voor het leven is niet meer van deze tijd: organisaties zien deskundigheid en denkkracht steeds vaker als iets dat tijdelijk ingezet kan worden. Deze ontwikkelingen gaan zo snel dat werk, zoals we het kenden, binnen tien jaar compleet veranderd is. Waar flexibeler gewerkt wordt, zijn de verbindingen minder duidelijk. En juist daar kan HeadFirst van betekenis zijn.

In een snel veranderende arbeidsmarkt wil HeadFirst dé verbinder zijn tussen kennisvragen en -leveranciers. Een baken voor zelfstandige ICT consultants, opdrachtgevers en leveranciers van ICT consultants zodat elk vanhen kan excelleren, zonder zorgen over praktische zaken.

HeadFirst Group

HeadFirst Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en managed service providing. Dagelijks werken duizenden professionals bij ruim honderdvijftig opdrachtgevers in de Benelux, waarmee we een jaaromzet realiseren van circa 750 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Group zijn HeadFirst, Source, Myler, Staffing Management Services, Proud Company en Designated Professionals.