Het team

Ian de Swart
Contract and Vendormanagement

Ian is een allrounder die zich het best ontplooit bij een uitgebreid en gevarieerd takenpakket. Vandaar houdt Ian zich bezig met contractbeheer, MSP processen en leveranciersmanagement voor onze klanten uit België en Luxemburg. Zijn doel is een zo groot mogelijke tevredenheid te hebben onder klanten en collega’s. Ian tracht dit te bereiken door middel van een grote drive met een lolletje links en rechts.

LinkedIn
ideswart@be.source.eu
+32 (0)471 81 53 15

Myranda Dyck
Sales manager Belux

Myranda is een doorwinterd commercieel talent die het moet hebben van teamwork en open communicatie. Niets is onhaalbaar voor haar zolang je maar correcte doelen stelt en er volledig voor gaat. Klanten zijn mensen, en je behandelt ze zoals je zelf zou willen behandeld worden. Met een commerciele bagage van 20j gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg en staat ze steeds klaar voor al haar klanten.

LinkedIn
MDyck@be.source.eu
+32 476 865760

Joeri Vranckx
Relatiemanager BeLux

Joeri is een open en toegankelijk persoon, die zich het best ontplooit in een goed gesprek. Hierin analyseert hij de wensen van klanten, leveranciers, consultants en voorziet hun van een op maat gemaakte oplossing. Verder ligt zijn talent in het uitwerken van creatieve en inventieve ideeën, om deze vervolgens te vertalen naar commerciële doeleinden.

LinkedIn
jvranckx@be.source.eu
+32 (0) 470 04 95 50

Eszter Mészáros
Contract manager BeLux

LinkedIn
EMeszaros@be.source.eu
+32 2 721 75 45

Jani Muls
Teamlid contractmanagement

LinkedIn
jmuls@be.source.eu
+32 2 721 75 45