Het team

Ian de Swart
Contract and Vendormanagement

Ian is Contract Manager voor België en Luxemburg. Hij is een allrounder die zich het best ontplooit bij een uitgebreid en gevarieerd takenpakket.

Vandaar houdt Ian zich bezig met contractbeheer, MSP processen en leveranciersmanagement voor onze klanten uit België en Luxemburg. Zijn doel is een zo groot mogelijke tevredenheid te hebben onder klanten en collega’s. Ian tracht dit te bereiken door middel van een grote drive met een lolletje links en rechts.

LinkedIn
ideswart@be.source.eu
+32 (0)471 81 53 15

Ingrid de Wel
Recruitment Manager BeLux

Ingrid is Recruitment Manager bij HeadFirst

Ingrid is een ervaren recruitment specialist die ervan houdt om met mensen te werken en relaties aan te gaan en hoog te houden. Ingrid houdt zich aan haar woord, is een doorzetter, heeft een hart voor mensen en een neus voor business.

LinkedIn
idwel@be.source.eu
+32 (0) 497 44 60 63

Myranda Dyck
Business Developer Belux

Myranda is Business Developer Belux bij HeadFirst.

Myranda is een doorwinterd commercieel talent die het moet hebben van teamwork en open communicatie. Niets is onhaalbaar voor haar zolang je maar correcte doelen stelt en er volledig voor gaat. Klanten zijn mensen, en je behandelt ze zoals je zelf zou willen behandeld worden. Met een commerciele bagage van 20j gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg en staat ze steeds klaar voor al haar klanten.

LinkedIn
MDyck@be.source.eu
+32 476 865760

Eszter Mészáros
Contractmanagement BeLux

Eszter is Contractmanagement medewerker BeLux bij HeadFirst.

LinkedIn
EMeszaros@be.source.eu
+32 2 721 75 45

Robin Goossens
Contractmanagement BeLux

Robin is Contractmanagement medewerker BeLux bij HeadFirst.

LinkedIn
RGoossens@be.source.eu
+32 2 721 75 45